De grote schuur

is getransformeerd tot drie hedendaagse vakantiewoningen : de gîtes la grange en l’étable in de voormalige koeienstal en gîte le gardien in de voormalige huisbewaarders-woning. Elke gîte heeft een eigen toegang en een eigen terras, telkens aan een andere zijde van de schuur. De drie gites zijn ook akoestisch goed van elkaar gescheiden.

gîte le gardien

Le gardien is een ruime gîte voor 5 personen aan de oostzijde van de grote schuur met uitzicht over de velden en de Vindoux, het beekje dat La Moulinasse doorkruist. Er zijn 2 slaapkamers: één halfverdiepte slaapkamer met een tweepersoonsbed en tweede kamer erboven met een stapel- en een éénpersoonsbed.

gîte la grange

La grange is een ruime gîte voor 8 tot eventueel 10 personen aan de voorzijde van de voormalige koeienstal. Het interieur en de indeling zijn volledig vernieuwd, maar de grandeur van de 'grote schuur' is nog aanwezig.

gîte l'étable

L'étable is een ruime gîte voor 5 personen aan de achterzijde van de voormalige koeienstal met uitzicht over de velden. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één op de mezzanine boven de leefruimte.