Het domein

La Moulinasse is toegankelijk via een privaat weggetje en is rondom omgeven door weiden, water en bomen. Er is volop rust en natuur. De landelijke en authentieke charme zijn behouden op het domein. De historische gebouwen zijn gerestaureerd zonder de sporen van de tijd weg te vagen. Enkel tussen de gebouwen is het terrein verhard met gemalen kalksteen; voor het overige is het een natuurlijke groene ruimte om te ravotten, te voetballen, kampen te bouwen of dammetjes in het beekje en ook met rustige hoekjes om te lezen, te zonnen,…

of te plonzen in het zwembad (6 x 12m). Het water is ook in het voor- of najaar aangenaam dankzij een warmtepomp. Deze zorgt voor een minimale temperatuur van 26°C van ongeveer midden mei tot eind september, i.f.v. de weersomstandigheden.

In de kleine schuur bij de toegang tot het domein kan je tafelvoetbal of -hockey spelen of een gezelschapsspel lenen. Je vindt er ook toeristische informatie over de streek en mogelijke uitstappen.

Verder zijn er ook een pingpongtafel, trampoline, petanquebaan en een speeltuintje aanwezig. En een overdekte fietsenberging voor wie zijn stalen ros meebrengt.

Wellicht zijn we nog het één of ander vergeten; kom dat gerust zelf ontdekken.